Klankreis-middag op 28 maart in Veghel

Lieve mensen,

Van harte nodig ik jullie uit voor een Innerlijke Klankreis-middag op 28 maart op de Lage Biezen 1 in Veghel.

Met kristallen klankschalen, een ocean drum en Tibetaanse schalen worden klanken gemaakt die je lichaam en geest aanspreken om tot rust te komen. Geniet van de rust en de klanken en laat je meenemen op reis.

Je ervaart een ontspanning die de aandacht naar binnen richt. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot het geheugen verbetert.

De Klankreis is afgestemd op de deelnemers en is elke keer een nieuwe beleving. Na afloop nemen we tijd om de ervaringen te delen. Ik zou het fijn vinden je zaterdag mee te mogen nemen op deze reis naar binnen…

Het belooft een bijzondere middag te worden. Opgeven is noodzakelijk  in verband met de beperkte aantal plaatsen.

Hopelijk tot binnenkort.

Een warme groet,

Patricia Sauter &  Michel Post

 

Algemene informatie: De kristallen klankschalen reis is een ligconcert. Dit betekend dat je liggend op een yoga mat kunt genieten van de kristallen klankschalen. De matten zijn op locatie beschikbaar. Her duurt ongeveer anderhalf uur, met twee klanksessies en een pauze. De klanksessies worden voorafgegaan door een oefening. Voor iedereen is er ruimte om te liggen of desgewenst te zitten op een stoel.

We beginnen zaterdag 28 maart om 15.30 uur. Vanaf 14.50 uur staat de thee klaar. De kosten voor de avond zijn € 12,50,- Graag op de avond gepast betalen.

Meenemen: Dekentje en /of “ meditatie” kussen, yoga mat.

Trek gemakkelijk zittende kleding aan evt. een extra trui sokken en /of  sloffen.

Voor wie: Iedereen is welkom. Nodig gerust je vriend(in)en en kennissen uit. Je mag deze mail ook gerust doorsturen aan je vriend(in)en. Voor kinderen jonger dan 16 jaar graag even contact opnemen.

Adres:

Lage Biezen 1 / 5465 PT Veghel

Opgeven het liefst telefonisch 06-44215158

Of per e-mail info@sensahealing.nl

www.sensahealing.nl


Over klankhealing

Overal is trilling. De hoorbare vorm van trilling noemen wij geluid, klank. We kennen allemaal het effect dat muziek, of andere geluiden zoals bijvoorbeeld fluitende vogeltjes, op ons gemoed kunnen hebben. Ook kennen we de ervaring dat heel lage tonen in ons lijf duidelijk voelbaar zijn.

Wanneer we deze geluidstrillingen met onze zuivere intentie richten gebeurt er nog méér. We kunnen helen met klank: energieblokkades doorbreken en tot op het fysieke celniveau doordringen. Wat er dan werkelijk gebeurt, is dat ons lichaam en het niet-zichtbare energielichaam gaat mee resoneren met de harmonieuze trilling. Alles stemt zich als het ware weer op elkaar af. Dit brengt balans en versterkt zo het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Inner Tuning is ontstaan vanuit de wens om harmonie te scheppen van binnenuit. Zodra je innerlijk in afstemming bent met wie JIJ bent, kun je naar buiten toe deze harmonie ook uitstralen.

Over kristallen klankschalen

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van bijna puur kwarts en via een bepaald procedé vervaardigd. Ze worden heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparaten. Ze brengen een krachtige pure klanken voort vergezeld van harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen. De cellen, het bloed, de botten zijn opgebouwd uit kristalvormen en onze wervelkolom is als een xylofoon.

Kristal heeft een belangrijke eigenschap die ook in de computerindustrie wordt gebruikt: het kan nl. elektromagnetische straling opnemen en uitzenden, zelfs versterken. Kwartskristal heeft van nature een pure en lichte kwaliteit en wanneer de schalen tot klinken worden gebracht, wordt deze kwaliteit hoorbaar en voelbaar. Daarnaast werken de schalen als versterker van onze intenties.

Zo kunnen de klanken helpen balans te herstellen en eventuele blokkades op te heffen op alle niveaus (fysiek, emotioneel, psychisch en etherisch). Ervaringen na een ‘klankbad’ verschillen individueel, maar veel mensen ervaren diepe rust, helderheid en fysiek welbevinden.

Over cellulaire massage

Wanneer de kristallen klankschalen klinken kan hun resonantie gevoeld worden in de lichaamsholten en de kristallijnen structuren in onze botten en celstructuren beïnvloeden. De aangeslagen toon verspreid heel snel krachtige trillingen door het lichaam dat uit ongeveer 70% water bestaat. Via resonantie wordt een hele subtiele interne cellulaire massage gegeven. De klank verspreidt zich langs het zenuwstelsel naar de organen, raakt systemen aan, weefsel en cellen en harmoniseert. Zoals al eerder gezegd zijn bij kristallen klankschalen niet alleen de geluidsgolven belangrijk. Er is ook een samenwerking met lichtgolven. De lichte en liefdevolle aanraking van de trillingen van de kristallen klanken inspireert dan ook tot opheldering, uitzuivering in ons horen, zien en voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s