Nationale Duurzame Huizen Route – Zaterdag 7 en 14 november

Komend en volgend weekend is er weer de Nationale Duurzame Huizen Route en een aantal van onze huizen zijn dan open voor bezoek.

1 van de huizen die bezichtigd kunnen worden is de strobalen woning van Audrey en Piotr in Veghel, maar ook de kalkhennep woning van Chantal en Laurens in Veghel is open voor bezichtiging.

Wat is het?
Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en wilt u kijken naar energiebesparende mogelijkheden? Stel uw vragen aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via www.duurzamehuizenroute.nl bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Als u aan de rechterkant van deze pagina uw plaatsnaam invult, worden de huizen bij u in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk.

De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2015
Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 7 en 14 november 2015 krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om uw vragen te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s